Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/sannesal/domains/sanne2salone.nl/public_html/plugins/content/webeecomment.php on line 52
Weblog
Afdrukken E-mailadres
zondag 09 januari 2011 12:10

Het eerste stukje op mijn weblog.

Jeej, eindelijk is het dan zover. Achter de schermen zijn we (ik en mijn oom René) er al een tijdje mee bezig, maar nu is mijn weblog dan eindelijk ook te zien en te lezen voor jullie. Op deze plek wil ik korte stukjes gaan schrijven over wat ik heb gedaan of wat ik heb beleefd. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen en dat het voor mij een mogelijkheid is om jullie snel op de hoogte te brengen van nieuwe onwikkelingen.

 

In dit eerste stukje wil ik dan ook gelijk iets aanpakken wat al weken door mijn hoofd blijft spoken. Het is niet echt iets dat me dwars zit, maar meer iets waarvan ik nog niet weet hoe ik het kan aanpakken. Er zijn zoveel lieve mensen die met mij meedenken, mensen die (anoniem) doneren, mensen die positieve reclame maken voor dit project en nog zoveel meer mensen die op hun eigen manier een bijdrage leveren aan Free Your Mind. Al deze mensen wil ik heel graag bedanken. Zonder jullie zou ik nooit zover gekomen zijn in zo’n korte tijd.

Maar hoe bedank je iemand waarvan je geen contactgegevens hebt? Of betekenen de woorden ‘dank je wel’ nog wel hetzelfde wanneer je dat al enkele malen gezegd hebt? Ik hoop dat ik op deze manier iedereen duidelijk kan maken dat ik echt heel erg blij ben met alle steun die ik krijg. Ik mag dan misschien degene zijn die het initiatief neemt, maar zonder hulp kom ik er echt niet.

Dank jullie wel allemaal!!

 
« StartVorige4142434445464748VolgendeEinde »

Pagina 48 van 48

Op de hoogte blijven?

Wil je een mailtje krijgen als er iets nieuws te lezen is op deze website? Laat me het weten via het contactformulier!

> Direct naar het formulier <

Nú aanwezig op website

   4 bezoekers 

Zoek in website

Goed om te weten

Fancy-fair

De Jac. P. Thijsseschool in Den Helder (mijn oude basisschool) heeft een fancy-fair georganiseerd waarvan ze de opbrengst aan Free Your Mind hebben gedoneerd. Helemaal súper!

> Ga direct naar artikel <
Powered by Joomla!. Installed by Installatron. Designed by: joomla 1.5 templates joomla hosting Valid XHTML and CSS.