Weblog
Afdrukken E-mailadres
woensdag 10 oktober 2012 11:06

Oprichten betekent ook afsluiten...

Zoals ik in mijn vorige blog heb verteld zijn we op dit moment druk bezig met de pas opgerichte stichting. Afgelopen dinsdag hebben we de eerste bestuursvergadering gehouden, wat een mooie lijst met actiepunten heeft opgeleverd... Eén van deze punten betreft het afsluiten van projecten die gestart zijn tijdens 'de Sanne2Salone periode' (2010-2011) zoals bijvoorbeeld het project bij de 1%Club.

 

1%Club

De 1%Club is een platform dat via internet mensen met slimme ideeën in ontwikkelingslanden verbindt met mensen, geld en kennis over de hele wereld d.m.v. 1%Projecten. Het gaat hierbij om duurzame projecten die overal in de wereld de zelfredzaamheid van individuen stimuleren en de levensstandaard verhogen. De projecten zijn kleinschalig en leveren een duurzame bijdrage aan het verbeteren van de lokale levensomstandigheden.

 

Ons 1%Project: "Creativiteit als hulpmiddel"

Zoals bekend wordt er bij FYM Salone gewerkt aan het heden, verleden en de toekomst van jongeren in Sierra Leone, middels muziek, drama en beeldende opdrachten. Om de aanschaf van de benodigde materialen mogelijk te maken heb ik in 2011 een 1%Project gestart met als titel "Creativiteit als hulpmiddel" en met als streefbedrag 825 euro. Via de website van de 1%Club is hier inmiddels al groot deel van binnen. Graag sluiten we dit project op korte termijn af en gaan we nieuwe projecten opzetten onder de paraplu van FYM Nedeland. Wil jij ons hierbij helpen?


Klik om de 1%Club webpagina te openen

 

Help mee en steun FYM Salone!

Klik op het plaatje hierboven om de webpagina van het 1%Project te openen. Op die webpagina zie je aan de rechter zijkant welk bedrag nog nodig is om het project af te kunnen sluiten. Klik daar op de "STEUN DIT PROJECT" knop en volg de instructies. Kies bij stap 1 het gewenste bedrag, vul bij stap 2 jouw gegevens in (je hoeft geen profiel aan te maken), en maak via stap 3 het geld online over. Jouw bijdrage maakt het mogelijk de activiteiten voor jonge mensen in Sierra Leone voort te zetten. Hartelijk dank hiervoor.

 

(Wil je liever niet via internet doneren, maak dan gebruik van het rekeningnummer: 70.77.46.418, ten name van S. Haanraads te Den Helder en onder vermelding van "1 procent actie".)

 

Zo, nu op naar het volgende item op de actiepuntenlijst...
Sanne

 
« StartVorige12345678910VolgendeEinde »

Pagina 1 van 48

Op de hoogte blijven?

Wil je een mailtje krijgen als er iets nieuws te lezen is op deze website? Laat me het weten via het contactformulier!

> Direct naar het formulier <

Nú aanwezig op website

   4 bezoekers 

Zoek in website

Goed om te weten

Aardrijkskundeles

Meneer Aardema van het Lyceum aan Zee (voorheen het oude Etty Hillesum College, mijn oude middelbare school) heeft mij benaderd om tijdens enkele lessen aardrijkskunde wat meer te vertellen over Sierra Leone, de oorlog en datgene wat ik daar gedaan heb.

> Ga direct naar artikel <
Powered by Joomla!. Installed by Installatron. Designed by: joomla 1.5 templates joomla hosting Valid XHTML and CSS.