Help je mee?


Afdrukken E-mailadres

Wat ik wil doen; hoe u kunt helpen

In februari 2011 wil ik voor langere tijd terug naar Salone, om het Free Your Mind project voort te zetten en uit te breiden. Hiertoe heb ik veel aan het geldbedrag verbonden aan het winnen van de Albert Schweitzer prijs. Uiteraard is alle extra steun voor dit project welkom!

Naast Free Your Mind wil ik me ook voor een aantal kleinere projecten inzetten. Hierbij gaat het om jongeren die ik heb ontmoet en voor wie ik middelen zoek om hem of haar een handje te helpen. Vaak gaat dat om een stukje gerichte financiële hulp, incidenteel om het leveren van spullen. En soms kan je al helpen door het delen van jouw kennis!

Van de ASN Bank heb een gratis bankrekening gekregen voor het Free Your Mind project.

rekeningnummer : --- (is vervallen, gaat nu via de rekening van FYM Nederland)
ten name van : ---


Alle donaties zal ik gebruiken voor het Free Your Mind project en/of voor mijn kleinere projecten in Salone.

Wil je een specifiek project steunen? Vermeld dit dan a.u.b. als mededeling op je overschrijving.

Als je voorafgaand aan een (eventuele) donatie eerst contact met mij wilt, dan verzoek ik je het contactformulier in te vullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Dit formulier kan je ook gebruiken als je op een andere wijze (dan een donatie) bij zou willen dragen aan mijn project(en) in Salone.

Voor alle donaties ben ik je dankbaar!

 
Afdrukken E-mailadres

Creatieve opleiding voor Aminata

Aminata creatief aan het werk

Deze jongedame zou heel graag zichzelf willen ontwikkelen door het volgen van een creatieve opleiding. Ik geloof in haar en wil haar graag helpen. Jij kan Aminata helpen door een stukje van haar opleiding te betalen. Denk hierbij aan kosten voor de opleiding zelf, kosten voor transport naar/van school en een schooluniform.

Als deze basisvoorzieningen er zijn dan kan er gekeken gaan worden naar de extra's zoals bijvoorbeeld een digitale camera.

Lees meer...
 
Afdrukken E-mailadres

Video's kunnen maken voor Ibrahim

Ibrahim aan het filmen

Ibrahim geeft bij iEARN les aan jongeren in het maken van video's. Zijn eigen kennis hierover zou hij graag uitbreiden. Een opleiding hiertoe in het buitenland is zijn droom. Voor Ibrahim ben ik op zoek naar mensen met veel kennis en ervaring op het gebied van videoproducties. Zij kunnen hem mogelijk op afstand al een stukje verder helpen.

Daarnaast zou het voor Ibrahim geweldig zijn om met betere apparatuur te kunnen werken. Denk hierbij aan apparatuur voor opname (camcorder) en bewerking van video's (computer).

Lees meer...
 

Weblog

Op mijn weblog kan je lezen waar ik nu mee bezig ben. Je hebt daar ook de mogelijkheid om direct op mijn blogs te reageren.

Ik ga proberen jullie goed op de hoogte te houden!

> Ga direct naar weblog <

Op de hoogte blijven?

Wil je een mailtje krijgen als er iets nieuws te lezen is op deze website? Laat me het weten via het contactformulier!

> Direct naar het formulier <

Nú aanwezig op website

   4 bezoekers 

Zoek in website

Goed om te weten

Aardrijkskundeles

Meneer Aardema van het Lyceum aan Zee (voorheen het oude Etty Hillesum College, mijn oude middelbare school) heeft mij benaderd om tijdens enkele lessen aardrijkskunde wat meer te vertellen over Sierra Leone, de oorlog en datgene wat ik daar gedaan heb.

> Ga direct naar artikel <
Powered by Joomla!. Installed by Installatron. Designed by: joomla 1.5 templates joomla hosting Valid XHTML and CSS.